Mennyi ideig bírnám étel nélkül?
Figyelt kérdés
Leszögezem a kérdés csak ELMÉLETI. Nincs szükségem koplalásra :D Nos ha meginnék napi 3 liter vizet vagy teát mennyi ideig bírnám étel nélkül? 12/l/ 54 kg2010. dec. 11. 15:01
1/6 anonim válasza:
1-2 hét aztán úgy legyengülnél hogy befektetnének a kórházba
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát kb 5 napig bírná a szervezetem? (én tuti nem, imádok enni :D)
2010. dec. 11. 15:19
3/6 anonim válasza:
Kisszívem az 1-2 hét 7-14 napot jelent...
4/6 anonim válasza:
A szovjet matrózok 72 napig bírták kaja nélkül, de közben folyton a hazájukra, a Nagy Szovjetunióra gondoltak. Meg anyukájukra.
5/6 anonim válasza:
én 2hétig bírtam, de utána egy kis melegszendvicstől fájt a hasam úgy tele lett a hasam arról nem is beszélve, hogy hánytam ment a hasam és vagy 2hétig betegeskedtem otthon. nem ajánlatos ilyet csinálni én csak simán össze voltam lelkileg törve és elhagytam magam és hülye voltam. amúgy nem magamtól kezdtem enni hanem belém tömték a barátaim.
6/6 jamesbond válasza:
Életed végéig! :) :)
Viccet félretéve, ha elég a folyadék, ásványi anyag és vitamin bevitel, egy hónapig is ki lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!