Hogy bírja ki egy ember 2-3-4 hétig étel nélkül?
Figyelt kérdés
Indiában vannak ilyen "guruk" jógig asszem, és azt mondják, hogy hetekig nem esznek semmit. Igaz, csont soványak, de nem halnak bele.
Ezt hogy csinálják Lehet, hogy szilárdat nem esznek, de valami folyékony tápanyagot igen?
Van ilyen?
2011. dec. 12. 21:30
1/5 anonim válasza:
van, ha valaki már halott, akkor tovább is bírja
2/5 anonim válasza:
Anorexiásként én is iszonyat keveset ettem, sőt, szilárdat néha egyáltalán nem.
És tudod mit mondok, sokkal jobban éreztem magam, mint most, h tömnek - tudom, szükséges rossz, és megérdemlem.
4/5 anonim válasza:
Étel nélkül ki lehet bírni, csak legyen elég folyadék. Ivás nélkül legfeljebb 3 nap. Aki megszokta, hogy éhezik, az jobban bírja.
5/5 anonim válasza:
Ki lehet bírni...folyadék viszont kell, meg alapjáraton egészség is.
Nem csak az indiaiak bírják ki.
Amúgy azt olvastam vhol, h max. 3 hónapig bírja az ember ki élelmiszer nélkül...hogy azt mind hogyan az mellékes.
Én mellesleg egy napot se bírok ki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!