Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek hogy ne kapja...

Misty92 kérdése:

Mit tegyek hogy ne kapja vissza tőllem a megfázást a 2 hós kisbabám?

Figyelt kérdés
elsőnek ő volt megfázva s én elkaptam tőlle de én valahogy jobban beleestem!!! ő már szépen javulgat de félek hogy visszakapja tőllem!! :(
2012. nov. 1. 09:35
 1/4 shoona:D ***** válasza:
nem fogja,ha te tőle kaptad el és már meggyógyult akkor a szervezete már tudja hogy győzze le ezt a megfázást :)
2012. nov. 1. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:

akkor nem kaphatja vissza??

de őneki csak el volt dugulva az orra!! nekem viszont már lázam is volt meg fáj a torkom és nagyon köhögök!!!

2012. nov. 1. 09:45
 3/4 shoona:D ***** válasza:
elvileg őt megvédi az anyatejedben lévő antitest...de ha meg mégsem ugyanaz a bajotok akkor nem árt az óvatosság,szóval mindig moss kezet mielőtt hozzányúlsz,fertőtleníts többet az átlagosnál! szerintem nem lesz gond :)
2012. nov. 1. 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem sokat szopizik csak északa fogadja el meg nincs is sok tejem!!! ám köszönöm a segítséget :)
2012. nov. 1. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!