Megfázást hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
1csúnyán meg vagyok fázva, tegnap este még csak alig köhögtem, ma reggel meg már olyan szinten hogy úgy érzem mintha a tüdőm szét akarna szakadni, jön is fel valami trutyi, az orrom hiába fújom nem akar tisztulni, levegőt csak nehezen kapok2012. szept. 22. 09:19
1/2 anonim válasza:
Ez bizony nem csak egyszerű megfázás, hanem valószínűleg torokgyulladással párosul. A szövődmény miatt feltétlen megér egy orvosi kezelést!
Egyszerű náthavírus leküzdésére legjobb az immunrendszer erősítése. C-vitamin túladagolás. Legjobb tabletta formájában, abban minden benne van. Vagy C-vitamin tartalmú növények. De azt tudni kell, hogy a C-vitamin sokkal jobban felszívódik citromsav jelenlétében. Tehát hiába van több C-vitamin a paprikában, a citrom hatásosabb. Vagy legjobb a kettő együtt.
2/2 anonim válasza:
Kapható a patikában, ma még 13 óráig nyitva vannak, orrkenőcs, Unguentum nasale 10 gr. recept nélkül is, ezenkívül Aszpirin, C vitamin, ezeket is adják recept nélkül. Ez a kenőcs jól kidugítja az orrod, a környékét is be lehet kenni, ha kipirosodott. Otthon kamillateával is lehet inhalálni, gőzölni, ha fölé hajolsz és beszívod a gőzt egy törülköző alatt kell lenni. De inkább csak orron keresztül szívd a meleg levegőt, nem tudom, a torkod is fáj-e, mert arra a túl forró nem jó, fellobbantja a gyulladást. Hétfőn reggel pedig orvos ! Ha lázas lennél, netán túl magas lázad lenne, el kell menni az Ügyeletre, mert akkor sürgősen antibiotikumra lesz szükséged, amit csak receptre adnak. Jobbulást kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!