Kezdődő megfázást mivel lehet kezelni, hogy ne jöjjön jobban ki a betegség?
Figyelt kérdés
Már érzem, hogy egy-két nap múlva megint beteg leszek. Fáj a torkom, a fejem, szedek C vitamint, iszok sok folyadékot, mit tehetnék még?2011. dec. 18. 15:38
1/4 anonim válasza:
Az a bizonyos sok folyadék hársfa-, kamilla-, bodzatea legyen, a forraltbor is nagyon jó, a bele való fűszerek jók meghűlésre is. Ha közben köhögni kezdenél, akkor kakukkfű tea.
2/4 A kérdező kommentje:
A köhögés már három hete tart, csak egy hete jóval enyhébb. Négy hete mandulagyulladással kezdődött, majd nátha, köhögés, mostanra azt hittem elmúlt. De érzem, hogy újra ki fog jönni. Iszok hársfa teát, kamilla teát, remélem elmúlik. Köszönöm a választ!
2011. dec. 18. 15:56
3/4 anonim válasza:
Én lenyomtam 3-4 liter folyadékot, 4-5g C-vitamint egy nap, meg igyekeztem ágyban maradni. Pár nap alatt megoldódott.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a folyadék, meg a C vitamin menni fog, az ágyban maradás sajnos nem.
2011. dec. 18. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!