Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez férgesség? (lent)

Ez férgesség? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval nem tudok hízni,már-már kórosan sovány vagyok.Étvágyam úgy ahogy van,de általában székrekedésem van,volt úgy hogy 1hétig sem tudtam nagy wc-zni.Sokszor viszket a végbelem körül,és azt mondták hogy éjjelente hosszú percekig őrülten vakarom ott.Hova kellene ezzel mennem?Háziorvos?Vagy kórházba?És ha háziorvoshoz,mit mondjak neki?Olyan kínos...
2012. aug. 18. 23:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? :(
2012. aug. 19. 00:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát úgy értem, hogy ha valóban férgesség, és ilyen régóta fenn áll a probléma, akkor elég szépen el lehetnek már benned szaporodva, és lehet nem 1-2 centisek... De nem akarlak ilyesztgetni, az a biztos, ha szépen orvoshoz fordulsz. A székletedben egyébként, sosem találtál férget?
2012. aug. 19. 00:11
 13/13 anonim ***** válasza:

2.válaszoló:

Miért olyan tragédia ha lepontoznak?Valaki csak szórakozik, nyugi :)

üdv.:első.

2012. aug. 19. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!