Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez férgesség? (lent)

Ez férgesség? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval nem tudok hízni,már-már kórosan sovány vagyok.Étvágyam úgy ahogy van,de általában székrekedésem van,volt úgy hogy 1hétig sem tudtam nagy wc-zni.Sokszor viszket a végbelem körül,és azt mondták hogy éjjelente hosszú percekig őrülten vakarom ott.Hova kellene ezzel mennem?Háziorvos?Vagy kórházba?És ha háziorvoshoz,mit mondjak neki?Olyan kínos...
2012. aug. 18. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Helyedbe háziorvoshoz mennék először. Elmondanám, hogy az a helyzet, hogy többször viszket a végbelednél, van,hogy éjjelente is vakarózol annyira. Hízni egy dekát nem tudsz, pedig rendesen eszel. Van, hogy egy hétig nem is sikerül székelni. Ezt így elmondhatod, semmi ciki nincs abba, ha az ember beteg, hidd el nem te vagy az első fura betege. Jobb ha minél hamarabb mész, mert Isten őrizzen, hogy a szégyenlősséged miatt nagyobb baj legyen. :)
2012. aug. 18. 23:28
 2/13 anonim ***** válasza:
48%

Háziorvoshoz.

Kínos? Szerintem kínosabb, ha nem csinálsz semmit vele.

2012. aug. 18. 23:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát nagyon annak tűnik. Menj el háziorvoshoz, és ír fel neked féreghajtót. Ebbe semmi kínos sincs, elkaphatod sokféleképpen... Pl háziállattól.
2012. aug. 18. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Háziorvos de sürgősen!!
2012. aug. 18. 23:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Egyébként olyan elképzelhető,hogy valaki még gyerekként szedte ezt össze,és azóta is "benne van"?
2012. aug. 18. 23:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem kb. 10-15 éve.
2012. aug. 18. 23:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Szerintem ezt a közelmúltban kaphattad el valahonnan.
2012. aug. 18. 23:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazság szerint gyerekkorom óta ilyen vagyok,és nem tudom hogy miért,gyakran puffad a hasam is,általában feketék a szemeim alatt.Mostanában jutott eszembe ez a férgesség,mint lehetséges ok.
2012. aug. 18. 23:47
 9/13 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló vagyok. Valaki elmondaná, miért kezdtetek el lemínuszolni? Semmi rosszat nem mondtam, csak azt, hogy ne parázzon, sokkal kínosabb lenne, ha egyáltalán nem menne el vele orvoshoz és a végén már a buszon is vakarná a s*ggét...
2012. aug. 18. 23:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Az elég gáz, ha már évek óta ezt érzed. Sőt, nagyon-nagyon gáz...
2012. aug. 18. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!