Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rák legyőzése. Hogyan lehetséges?

Rák legyőzése. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Éredekelne, hogy ha van az ismeretségi körötökben olyan akivel megtörtént, vagy veletek történt meg ez a súlyos betegség, hogy élte, éltétek túl a rákot?Milyen terápiákkal(sugár,kemo), gyógyszerekkel, gyógyszereknek nem minősülő táplálék kiegészítőkkel, vagy egyébb más alkalmazásával? Bármi érdekel, az ország bármely pontján! Légyszives írjátok le a történeteteket!

Köszönöm!!!

2012. jún. 22. 10:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
82%

Nem lehet legyőzni. A szervezet vagy "észhez tér" és maga megöli a rossz sejteket, vagy belehal az illető.

A párom mindent kipróbált /itt értsd úgy, hogy mindent: kemo, varga gomba, b17, gyógynövény, stb/ és meghalt. :-(

Rendezzen el mindent, és legyen a szeretteivel a beteg. :-(

Sajnálom, én is azt hittem, hogy ő lesz, aki a kivétel. :-(

2012. jún. 29. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Varga gomba,culevit,Cékla-kúra,Spárga-kúra,Deutérium mentes víz,őssejtbeültetés(Pécs),

[link]

[link]

2012. júl. 15. 18:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem sikerült! Ne haragudjatok, de nem szeretnék több választ kapni.
2012. júl. 31. 13:32
 14/15 anonim válasza:
Én rákos lettem 2012 márciusába 11 évesen. Leoukémia azt hiszem igy irják lett a diagnózi.ezt ugy állapitják meg hogy csontvelőt vesznek. Pont jó pillanatba kaptuk el azt mondtak igy csak kozép agra kerultem vagy ilyesmi.Nagyon megviselt hogy ottmaradtam a korházba akár mit kerdeztek huszkodtam a vállam de az a gyógyszer miatt volt meg mert bunkó voltam. De egyre jobban haladt az idő nagyon megkedveltem a nőverkeket és a dokikat. Volt 1 párkolyok is akit megkedveltem de kicsik voltak a nagyobbakkal nm beszeltem. Már rutinnal mentem ki tű szurasra (mert neha cserelni kelett)de a sok szterótol eltuntek az izmaim es nm birtam labra alni plussz meg szorulasom is volt amit nm részletezek. Haladt az idő epultem fel de volt meg 1 szteroidos korszak amibe majdnem belehaltam. Ugyan is felvitte a májfunkcióm és májkomám lett olvassatok utana ha érdekel h mit jelent. És ilyenkor a lábamba elhalt a csont kinyultak az inszalagok meg el is deformálódott a bokám. Es persze jarni nm tudtam ekkor sem a labaim azota nm a régik. Az anyamek beszektek a kezelőorvosommal (aki amugy lepasszolt mikor szarul voltam) és arra jutottak folytatjak a kezelést de csak a felet ez lement bekességbe es azthiszem dec 20. An vegesztunk csak kontrollokra kell jarni meg 1-2 csontvelőfe hogy jó e minden. Leirni nm tudok mindent mert lusta vagyok. Még itthon szedni kelett gyógyit amutol fenyerzekeny lettem es nm mehettem napra szóval "jó" volt. Ez volt az en tortenetem most csinaltam eloszor ilyet h valaszt irok remélem tetszett bocsi ha rossz lett
2017. aug. 21. 05:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Hogyan lehetséges?? ?

Sehogyan...milyen hülye kérdés ez....

Húzzak halasszák szenvedsz...de a vége a gödör

2017. szept. 29. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!