Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rák legyőzése. Hogyan lehetséges?

Rák legyőzése. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Éredekelne, hogy ha van az ismeretségi körötökben olyan akivel megtörtént, vagy veletek történt meg ez a súlyos betegség, hogy élte, éltétek túl a rákot?Milyen terápiákkal(sugár,kemo), gyógyszerekkel, gyógyszereknek nem minősülő táplálék kiegészítőkkel, vagy egyébb más alkalmazásával? Bármi érdekel, az ország bármely pontján! Légyszives írjátok le a történeteteket!

Köszönöm!!!

2012. jún. 22. 10:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
A deutérium mentes vizet nagyon sok helyen hallani. Olvass utána, ha gondolod.
2012. jún. 22. 11:01
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Én túléltem. Az a lényeg, hogy a szervezet túl tudja-e tenni magát a betegségen a műtét után. Ha nem, akkor lehet kemó, csiribá, bármi, akkor is meghal az illető. Én semmit sem kaptam, sem sugár, sem kemó. Egyedül a Culevit-et eszegettem és itt vagyok.

Tudom, hogy leminuszol a sok okoskodó hurkajancsi, akik csak a tv-ben hallottak erről a betegségről, de én benne voltam (vagyok). Sógornőm kapott 6 kör kemót, sugarat és szedett mindenfélét, mégis meghalt egy év alatt... És ehhez SEMMI KÖZE a szerencsének. Egyedül a szervezeten múlik.

2012. jún. 22. 11:32
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha már benne van valaki, a legnagyobb adagban amit csak szervezet elbírhat, C-vitamin tabletta, naponta 10.000mg, is fölmehet. (az nem mindegy ám melyik gyár terméke, ezt most nem írhatom le) Nekem van egy rokonom akinek rákja volt 20 évvel ezelőtt, a C vitamin + az akkori béres csepp hatására meg gyógyult a rákból, mert él most is. Azt viszont meg jegyzem csak az-időben felismert ráknak van esélye. (előre haladott, leromlott állapotban már kétes)
2012. jún. 22. 11:32
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekem sajnos unoka tesóm ezzel született. Kemora jár és sugárterápiát is kap 15 éves eddig 5-ször műtötték és most 30 kezelés után sem javult újból 30 kezelést kell felvenni-e, de a kis csaj nagyon erős és élni akar.
2012. jún. 22. 13:32
 5/15 anonim ***** válasza:
44%

Nekem édesanyám volt mellrákos, ő mindenféle Flavin gyógygombát szedett, egy ideig itta a Code-gyógyteát, és ma már azt mondja, ha akkor annyit tudott volna, mint most, nem engedte volna magát kemóval (meg sugárterápiával) kezelni. Ezek tönkreteszik a belső szerveket... A kemoterápia eredete:

[link]

Alternatív gyógymódok:

- B-17-vitamin-kúra (intravénásan - lásd bővebben A világ rák nélkül című könyvben: [link]

- Gerson-terápia ( [link]

- Szódabikarbónás kezelés: [link]

- C-vitamin megadózis (intravénásan)

További hasznos linkek:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=W3N3D45q5Pc

[link]

( Itt érdemes megnézni Ghislaine Lanctot interjúját, ami itt is látható: http://www.youtube.com/watch?v=HMaI_qzK-f8 )

2012. jún. 22. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem mindegy milyen az a daganat -az emberek összemossák pedig nem szabadna ,

Itt találtok sok esetet és a valódi okokat -

mielőtt lepontoznátok nekem is volt gégedaganatom 4 cm es kemo sugár és műtét nélkül végleges gyógyulás ,persze ehhez meg kell érteni a GNM et és az 5 természettörvényt is -ajánlom figyelmetekbe az oldalt olyan infokkal amikről sokan nem tudtok pl a kemoterápia és a sugárkezelés valódi hatásáról is

[link]

.

2012. jún. 22. 18:27
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
Megnéztem a germán új medicinát. Elolvastam a szerv atlaszt is. Azt állítják, hogy hererákom lesz, ha elveszítek valakit. Túl "kevés" a rákbeteg ehhez nem gondolják ezek? Lelki okok: szakítás, családtag elvesztése, házikedvenc elvesztése, munkahelyi zűrök.Nincs olyan ember, akit ne ért volna valamilyen csapás már az élete folyamán minimum 1x... Így mindenki rákos lehetne... A GNM egy F0S.
2012. jún. 22. 22:50
 8/15 anonim ***** válasza:
37%

Elolvastad ügyes vagy - és a rák vastörvényét is ? amit IZRAELBEN hivatalosan elfogadnak + a 2. törvényt is ,ami a betegségek 2 szakaszosságáról szól ?

Milyen feltételeknek ,kell egyszerre becsapódnia -és ha csak ezekből 1 is hiányzik már ,akkor nincs elváltozás ?

Persze mindenki a maga sorsáért felel ,azt hisz el amit akar illetve amit akarnak elhitetni .Egyébként agyi CT vel IS bizonyítható!

- egy magyar esettörténet akadémikus "gyógyítása" - és a GNM es megoldása az EWING-szarkómás betegségnek -

[link] olvassátok végig

és egy GNM-es eset fényképekkel Agyi CT vel magyarázattal ,mi miért és hogyan történik - aminek bíróság lett a vége ,persze erről nem adnak tájékoztatást ..

[link]

A bírósági perről : [link]

Az emberek azt hiszik kívülről lehetséges gyógyítani a betegségeket, mert ezt elhitették velük ,lényegében ez egy iparág ami dollárbilliokat hoz bizonyos köröknek -még egy nagyon jó írást ajánlok ,

[link]

2012. jún. 23. 03:19
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyenekkel, mint te 100x összevesztem a rákfórumon, ahol aktív tag vagyok és ki is lettek tiltva a francba a hülyeségeikkel. Az általad reklámozott áltudományos, humbug szart meg nem kommentálom még 1x és nem is reflektálnék a következő hozzászólásodra a továbbiakban.
2012. jún. 23. 08:54
 10/15 anonim ***** válasza:
34%

Az áltudományról a bírósági döntést ajánlanám a figyelmedbe -

És kifejezetten az áltudományról ezt

[link]

2012. jún. 23. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!