A háziorvosom nem mondott semmit, endokrinológushoz küldött, de csak júliusra kaptam időpontot. Mire számíthatok?
A pajzsmirigy jobb lebenye 60x23x17 mm, a kp. harmadban dorsalian egy 5mm-es cysta figyelhető meg.
A bal lebeny 63x23x21 mm, caudalisan egy 8 mm nagyságú, echoszegény göb különül el.
A mirigyállomány egészében echoszegény, kifejezetten inhomogén, mérsékelt fokban vascularisalt szerkezetet mutat, melyen belül echodús szigetek ábrázolodnak .
Az isthmus 6mm széles, mely bal oldalon 13 mm-re szélesedik ki, a kp. harmadban egy 13x4 mm nagyságú rekeszes cystpsus képlet különíthető el.
Diagnózis:
E0630 Autoimmun thyreoiditis
semmi extrára. én is mikor először voltam, nem tudtam mit csinálnak...
egy nagy kerek asztalnál 6 nő ült, 1 gépelt, 1 kérdezősködött, ő volt az orvos, és felírta a gyógyszert. és 2 perc alatt végeztem. :D
Köszi:)
azt mondta az orvosom hogy nem akar megijeszteni, ezért még nem mond semmit, de pont ezzel ijesztett meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!