A háziorvosom rám hozta a frászt az influenza miatt,
igaza volt?
Figyelt kérdés
A háziorvosom azt mondta hogy biztos lehetek benne hogy ha megkapjuk az influenzát akkor biztosak lehetünk bene hogy nem fogunk ellátást kapni. se gyógszer se semmi és különben is csak az fogja tul élni aki gazdag illetve befolyásos barátai vannak. Bár nem ezért mentem dokihoz, de megkérdeztem felirná e nekem a gyogyszert Tamiflut közölte esze ágába sincs mert majd kelleni fognak fontos embereknek. Na akkor most álljak neki parázni???? akkor halálra vagyunk itélve?
2009. máj. 11. 20:37
1/8 anonim válasza:
Nem mond hülyeséget. Volt elég példa rá a történelem során. DE hátha manapság több esze van az emberiségnek.
2009. máj. 11. 20:53
2/8 anonim válasza:
A helyedben én sürgősen háziorvost váltanék, mert ez hülye!
Természetesen nem vagyunk halálra itélve, hiszen Európa gazdag (ha mondjuk Afrikával összehasonlítjuk), van pénze kifizetni az oltóanyagot. A gygszegyár meg sok embernek szeret gyógyszert eladni, mert abban van a pénz. Ellátást is kapsz, maximum nem olyan szintűt, mint amúgy kapnál.
2009. máj. 11. 21:01
3/8 anonim válasza:
Szerintem is cserélj orvost, mert ez nem normális. Volt már kergemarhakór, abból se lett semmi, sertéspestis, abból se, madárinfluenza, abból se, ez az egész csak a gyógyszergyárak pénzéhsége: pánikot kell kelteniük. Volt már a történelemben sokkal rosszabb higiéniás viszonyok közt is egy-két járvány, mégse halt ki az emberiség.
Egy kicsit hosszú a cikk, de olvassátok el és írjatok róla, mi a véleményetek:)
2009. máj. 12. 13:14
5/8 A kérdező kommentje:
tudjátok engem annyira bepánikoltatott a háziorvosom hogy szinte teljesen lebénultam a félelemtől. szinte folyamatosan potyognak a könnyeim és napok ota nem alszom. soha ennyire nem féltem mint most .. mert a háziorvosom közölte meg fogunk halni. ...
2009. máj. 12. 16:10
6/8 anonim válasza:
Ez is csak egy influenza. Nem kell félni tőle, van aki a gyógyszertől sem gyógyult meg és van akinek nem is volt rá szüksége. Az is elképzelhető, hogy rajtad sem segítene a gyógyszer, vagy éppen neked sincs rá szükséged.
2009. máj. 12. 17:24
7/8 anonim válasza:
A Tamiflunak a betegség kezelésében lesz szerepe, előre úgysem írják fel senkinek. Egyébként jelenleg a megelőzésnek van kiemelt jelentősége: kerüljük a tömegrendezvényeket, a nagy tömeget, ne utazzunk a veszélyeztetett területekre, figyeljünk a higiéniára, mossunk kezet és szellőztessünk rendszeresen ! És persze erősítsük immunrendszerünket!
Az orvosoknak meg talán jobban meg kellene gondolniuk mit mondanak, a pánikkeltés nem vezet sehová.
2009. máj. 12. 19:02
8/8 anonim válasza:
www.prisonplanet.com/mexican doctor:real figure is 200 dead,situation out of control
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!