Milyen orvoshoz menjek, és mit mondjak neki, ha az a gyanúm, hogy depresszióm van? Háziorvosom nincs.
Nem kell doki, sem kapszula! Menj ki a természetbe, tölts minnél több időt kint. De mindenképp kell egy házidoki! De csak azért hogy regizve legyél. Mert nélküle táppénzt sem kapsz, ha netán történik valami.
Óvakodj a Dr.-ektől. Mert ha elkapott a gépszíj, már nehezen tucc szabadulni!!! A mai orvosok amúgy is csak a pénzre hajtanak. Ezért aztán képesek kitalálni különb betegségeket, és diagnosztizálni is azt! Régebben az első védőoltás a csecsemőnek a tyúkszar volt. minden kisgyerek megkóstolta az udvaron. Nem is volt szénanátha, pollenalergia!
És ha már kint vagy a természetben, eszegesd a vadon termő növényeket. Étrendedben minimalizáld az étolajat, mert savat csinál. A sav viszont elsavasítja az egész szervezeted, ami minden betegség alapvető okozója. Kerüld a szóját tartalmazó kajákat, ill. sose zabálj annyit, hogy jóllakj vele. Ennek összessége felborítja az emésztés rendszerét, ezálltal megváltoztatja az immunháztartást. Komoly depresszióhoz is vezethet. Hiába szedel akármilyen dilibogyókat, az hosszútávon olaj a tűzre, mert a betegség okát nem szünteti meg, csak a tüneteit enyhíti!
Köszönöm a válaszokat. Több mint két éve van ez az állapot, már egy csomó vény nélkül kapható gyógyszert kipróbáltam. De csak bamba leszek tőlük. Így is már ráment egy állásom erre (jelenleg egy mindenfajta képzettség nélkül is elvégezhető munkát csinálok, persze harmadannyi pénzért), és az egyetemen is csúsztam. A párom is el akar hagyni, mert rosszul érzi magát a közelemben.
Lehet, hogy nem pont depresszióm van, de az biztos, hogy a természetes gyógymódokról és vény nélküli gyógyszerekről kijelenthetem, hogy esetemben nem hatnak.
No mindenesetre akkor keresek egy háziorvost. Budapesten (Zuglóban) kit ajánlanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!