Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tehetnék ez ellen?

Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos,reggel és este szokott leginkább rám jönni köhögő"roham",ami néha olyan,mintha por lenne ott,néha meg,mintha olyan váladékos. Cetirizin szedek(allergia gyógyszer[por,gazra vagyok az,azaz azt mondták]),de szerintem ez nem allergia. Lassan 2hónapja megy ez a köhögés(néha elmúlik egy kis időre,de visszajön,holott az allergiás tüneteim nem jelentkeznek,gyógyszert se szedtem be),és akkor se hagy alább,mikor beszedem a gyógyszert...Néha nem köhögök,de akkor is olyan,mintha por lenne ott,vagy ilyesmi. :/

Mi lehet ez? Mit tehetnék ez ellen?

16/L

2012. máj. 2. 21:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Van olyan is,hogy olyan sokáig köhögök,hogy szinte már hányok. :/
2012. máj. 2. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is allergiás vagyok ( szintén por, gaz).Én is minden reggel köhögök, sőt napközben többször is ki kell köpnöm a lerakódott váladékot. Nekem ez segít!
2012. máj. 3. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nem jön fel,de eléggé köhögök,max. a kaja jön fel egyszer. :D
2012. máj. 3. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!