Mit tehetnék köhögés ellen?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nagyon köhögök, előtte semi bajom nem volt. Éjjel alig aludtam valamit. Milyen tippetek van köhgés ellen a köhögés elleni szirupon és a hársfateán kívül?
(természetesen ha hétfőig nem múlik, akkor elmegyek vele orvoshoz, de hátha addig jobban leszek + nem ártana ma éjszaka aludni)
2011. okt. 22. 16:33
1/7 anonim válasza:
Lehet,hogy egy kicsit undorítóan hangzik.Sokan pont ezért nem próbálják ki soha.
Zsírozz be egy kendőt,vagy valamit és kösd a nyakad köré.Rövid időn belül szakadoznia kell a köhögésednek.
2/7 anonim válasza:
Igyál hagymateát és estére készíts a mellkasodra zsíros borogatást.
Egy darabka vászonanyagot kenj be disznózsírral, helyezd a mellkasodra, majd húzz föléje szűk pólót. Nagyanyáink ezt sikeresen alkalmazták.
3/7 anonim válasza:
Ezen kívül még párásíts a szobában, ha száraz a köhögésed.
4/7 anonim válasza:
vegyél lándzsás utifű szirupot! Nekem eddig egyetlen gyógyszer sem volt ennyire hatásos mint ez. Gyógyszertárban , gyógynövénboltba lehet kapni Az ize olyan mint az Unicumnak! :P És nagyon hatásos is. Mellékhatása nincs.
5/7 anonim válasza:
Lefekvés előtt egy jó nagykanál méz, jó sok őrölt borssal elkeverve. De utána már ne igyál, mert akkor semmi értelme.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, lándzsás utifű szirupom az van, hagymateát fogok csinálni. A zsíros kendőt viszont nem értem, az miért lenne hatásos? Nekem ráolvasás-szerű megoldásnak tűnik, egyébként dédnagyanyám abban is hitt és attól még nem volt hatásos. Csak nem értem, hogyha kívülről ráteszek valamit a mellkasomra vagy a torkomra az mitől segítene...
2011. okt. 22. 19:08
7/7 anonim válasza:
Azt én sem tudom,de nekem mindig segít.
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!