Vajon nagyon beteg leszek?
Figyelt kérdés
Kint voltunk a barátommal,sétáltunk és hirtelen nagyon elkezdett esni az eső és teljesen megáztam.Mintha egy medencéből jöttem volna ki,csurom víz volt mindenem,még a melltartóm is(pedig volt rajtam kabát).Most nagyon fáj a vesém,de betakaróztam és reggelig ki sem mozdulok az ágyból.Ugye nem lesz semmi komolyabb baj?Igyak teát?Mit csináljak?2012. ápr. 14. 20:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy forró fürdőt is vehetnél. És takarózz be több takaróval is. Meleg tea. Ha jönnek a tünetek, akkor neocitran.
2/3 anonim válasza:
Velem is rengetegszer előfordult már, hogy eláztam annyira, hogy még a melltartómból is csavartam a vizet. :)
Sose lettem beteg!
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hány éves vagy? 3? hogy most áztál el először?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!