Ha már szarul érzem magam, érzem hogy beteg leszek, mit tehetnék, hogy ez visszaforduljon?
Üdv a klubban!! Gyakorló népi gyógymód-alkalmazó vagyok éppen. Nekem a csipkebogyó+citromfű+cickafark kombináció szokott segíteni, most is azt iszom. Természetesen a már meglévőket: hagyma, citrom, méz stb. el ne hagyd! (Vodkát mértékkel!) :) És ajánlott zsírosat enni, pl. császárszalonnát, mert a zsír segíti, hogy a hagyma ne kezdje ki a beleidet, illetve felszakítja a tüdőbe rakódó bacis slejmet (bocs, vizuálisak), így az könnyebben ürül, és nem fertőz tovább téged.
Én holnap kapok császárszalonnát, és még hagyma-utánpótlást... Remélem, hamarabb kimászunk ebből a vacakból, mint ahogy belementünk! ;)
(A teakombóhoz: 3-4 napig idd max., és utána kezdj joghurtot, kefirt enni, esetleg Normaflore-t, hogy a cickafarkfű által kinyírt egészséges kólibacik életre keljenek, és ne legyen hasmenésed.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!