Nagyobb az esélye hogy daganatos beteg leszek ha már a családba volt olyan ember? örökölni ezt lehet?
A nagymamám meghalt mert daganata volt
a másik mamámnak is volt a mellrákja
akkor mennyi az esélye hogy én nekem is lesz dagnatom?
köszönöm a hasznos válaszokat!
kérlek értelmeseket ha lehet(=
13/L
Igen, ez olyan örölklődő dolog...Sajnos.:(
Nekem a nagyszüleim óta, nagynénjém, nagybátyjám, unokatestvéreim, és édesapám is rákos volt. Százas, hogy én is az leszek.
A hajlam jelen van, de az még nem minden. A szülők hány évesek? Rákosak?
A mellrák mikor alakult ki? Volt olyan isemrős,akinek csak 78 évesen alakult ki mellrákja, gyógyszert kapott rá és 84 éves koráig élt.
Az orvostudomány szerint mindenkiben benne van a rák, van akinél kifejlődik, van akinél soha.
Sajnos a hajlam örökölhető., viszont sokat lehet tenni ellene. Pl. nem akarni a betegséget. Kedves első válaszoló, te már tényként lekönyvelted, hogy ez lesz a sorsod, pedig nem törvényszerű.
1. egészséges életmód
2. pozitív életszemlélet
Akarni KELL egészségesnek lenni, maradni!!!
Kedves eső válaszoló !
nem biztos hogy az leszel (=
ha igy álsz a dologhoz akkor az leszel nem biztos hogy attól még daganatos leszel
ha erős vagy és nem gondolkozol ezen nem streszelsz sokat akkor nem leszel az (=
Több mint két hónapja ez foglalkoztat,ez már hiba.
Olvasd csak el az első kommented!!!
A választ már megtudod fogalmazni,tehát,benned van,
akkor élj aszerint.!Ne keress hasonlóságot.
Legfontosabb a MEGELŐZÉS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!