Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az orvos azt mondja csókbetegs...

Az orvos azt mondja csókbetegségem van, de még nem csókolóztam senkivel. Félre diagnosztizált volna?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 12:41
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak aki jobbulást kívántak, hát elég komoly volt, kórházban is voltam elég sokat, a májfunkciónak 0-25 között kéne lennie, nekem 106 volt, a lépem alaposan kitapintható volt és még csak most kezd visszahúzódni, a hasamon egész kis horpadás van annyira megnőtt. Utána sem kellemes, legalábbis nekem nem az, mert annyira legyengültem hogy ájulás miatt vissza kellett mennem kórházba...inkább vissza vittek. Azért igencsak kemény betegség tud lenni ha nem veszik észre időben.
2012. ápr. 14. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!