Ez mitől van? Miért nem hisz az orvos? Miért a pillanatnyi állapot alapján dönt?
Kedd óta délutánra és estére hőemelkedésem van, és ráz a hideg. Reggelre jobban lettem (nem volt lázam), csak náthás vagyok és nagyon köhögök. Csütörtök estére viszont belázasodtam. Ma nem mentem dolgozni, mert reggel is volt lázam, pedig vettem be lázcsillapítót.
Az orvosnál 37,2 volt, ami szerinte normális.
De a közérzetem nem jó, fáradtság-érzetem van, és hullámokban jön a hidegrázás... nem állandó jelleggel.
Ma írt fel az orvos gyógyszert, és HA nem javulok, akkor menjek vissza hétfőn...
Miért van az, hogy nem veszi figyelembe azt, hogy estére belázasodok? Miért van az, hogy késő délutánra és estére lázasodok be?????
Ma nem voltam dolgozni, és érzem, hogy ismét lázas vagyok már most! De ha hétfőn visszamennék ugyanazzal a panasszal, egy 37,2-vel, küldene dolgozni. Viszont egész héten így nyomtam a munkát...és rosszul is voltam, vagyok.
Mit tegyek? Nekem kell kérnem, hogy vegyen már táppénzre?
Ha ismét lázas leszel akkor menj vissza hozzá,én is így voltam,ill. hasonló cipőben korábban,hőemelkedésem volt,fej fájás,erős nátha,mivel munka után csütörtökön mentem el hozzá(a háziorvosom az üzemiorvosom is)csak köptetőt kaptam,amitől befulladtam,meg gyógyszert és visszaküldött péntekre melózni,aztán pénteken már lázasan dolgoztam,szombatra hányás és hasmenés,utóbbi csak egy napig,de addig elég sokszor.Így hétfőn mehettem vissza elmondtam a többi tűnetem és végre felvett táppénzre.
Menj vissza ha rosszul vagy talán végre felvesz táppénzre.
Én sem értettem mért ilyen a doktornő,hisz férfi betegeket ha nem is betegek akkor is azonnal felvesz táppénzre,nőket meg valahogy nehezebben ír ki.
Lehet, el kell játszani a "haldokló hattyút"???
Am. érdekes, mert én is nő vagyok, és novemberben volt egy éve, hogy voltam háziorvosnál. Most meg elmegyek, mert beteg vagyok, erre tessék.
Bezzeg a férfi munkatársamat két köhintés miatt alapból 1 hétre kiírta!
Szerintem tegyél rá egy lapáttal,mond el mégegyszer hogy lázas vagy,rosszul vagy,szédülsz stb.
Ne hagyd magad,betegen nem jó dolgozni és ha nem fekszed ki,majd vissza fog ütni én már jártam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!