Mi ez? Az orvos nem tudja?!
Figyelt kérdés
Voltam vele orvosnál,de azt mondta mit húzzak a kezemre,de hogy mi okozza azt nem.Iszonyatosan viszket,csak tenyéren van meg a talpamon,de csak a tenyerem viszket.
2012. febr. 12. 16:41
1/8 anonim válasza:
Szerintem valami kiütés. Nem lehet, hogy allergiás vagy valamire? Mióta tart? Ettél vagy ittál valami szokatlant?
2/8 anonim válasza:
idióta. mármint az orvos. okvetlenül keress másikat.
én kettőt ajánlanék. az egyik sztk-s. A Bleszben rendel, Sólyom Katalinnak hívják, itt tudsz bejelentkezni:428 - 8140
A másik a Medconnexus bőrgyógyászata. Ide ezen a számon tudsz bejelentkezni:
+36 1 291-0539
+36 1 290-0921
3/8 anonim válasza:
nekem gombának tűnik (az első kettő legalábbis).
2. voltam
4/8 anonim válasza:
Ez az ekcémának egy úgy mond agresszív változata.SUDO krémet
kellene rá használni.Most mindenképpen kesztyűbe mosogass!!Fémmel ne érintkezz.Tehát órát,karkötőt ne vegyél fel.Amikor begyógyult minden nap használj kézkrémet.Abból is a természetes alapúakat.
5/8 anonim válasza:
Nálam a fehér színű mosogatószerek okoztak ilyen gondot.Főleg a JAR-ból!(4es voltam,csak ez lemaradt)
6/8 A kérdező kommentje:
Pirosan kezdődik,nincs alatta semmi,bár duzzadt,aztán kiszárad és lejön a bőr,akkor,ha rájön iszonytatóan viszket.Az a gáz,hogy voltam vele orvosnál,de amikor kijöttem tudtam,hogy felületesen vizsgált,pl allergia vizsgálat nem is volt.Az a baj,hogy a szegedi útra tartozom,ahol ingyenes vizsgálat miatt,vagy nem tudom miért csak erre telik az orvostól.Sajna igazából nincs is arra pénzem,hogy pénzért vizsgáljanak.Csak ezért kérdem itt hátha van jó tanács.Budapesten zöldövezetbe lakom,bár most fehér.Tescos mosogatószerrel mosogatom,ami esetleg változott,bár ha gomba,akkor nem értem mitől lehet.
2012. febr. 12. 17:00
7/8 A kérdező kommentje:
És a bal talpamon miért van????
2012. febr. 12. 17:03
8/8 anonim válasza:
Mert a talpadon jön ki a méreganyag 70%-a!Tehát ha a mosogatószerre vagy allergiás nem csak a kezeden jön ki.A vérárammal mindenhová eljut.Esetleg kamillás vízbe áztasd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!