Hogyan erősítitek az immunrendszereteket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 12:23
1/16 anonim válasza:
Gyümölcsök, zöldségek fogyasztása. Ha beteg vagyok, akkor én gyógyítom meg magam 2 nap alatt gyógyszer nélkül.
2/16 A kérdező kommentje:
Kösziii :) Gyógyszer nélkül, hogyan? A sok zöldséggel, gyümölccsel?
2009. jún. 12. 13:19
4/16 anonim válasza:
Ezt szedem álltalában. Uccsó voltam. :)
5/16 anonim válasza:
Én rengeteg hagymát(vöröshagymát) eszek nyersen, mert nagyon szeretem! Most főleg újhagymát eszek. Mindenféle szendvicshez azt eszek. Persze csak akkor, ha aznap már nem megyek sehova, mert ezen a fogmosás nem segít...
Mindenesetre beteg sohasem vagyok, pedig iskolába járok, ahol szinte mindig van egy-egy náthás emberke, mégse kapok el soha semmit.
6/16 anonim válasza:
én hihetetlenül igénytelen gyermekkort éltem meg télen nincs fűtés nyáron légkondi mindig volt egy kis kosz körülöttem(nem vagyok rá büszke sőt..)és mostanába ,hogy elhagytam a szüleim és jó körülmény között élek visszagondolok ,hogy milyen rég voltam én beteg.
7/16 A kérdező kommentje:
14:47-es. Köszönöm!!!
2009. jún. 12. 14:55
8/16 A kérdező kommentje:
...és természetesen MINDENKINEK nagyon-nagyon köszönöm, aki vette, veszi a fáradságot és válaszol. Daganatos betegként össze kéne kapnom magam, minden jó tanácsnak örülnék.... :)
2009. jún. 12. 14:59
9/16 anonim válasza:
Szia!
Daganatos betegként fő a pozitív gondolkodás.Tudom nehéz, de muszáj.A sógornőm daganattal is folyamatosan azt mondta, hogy van még neki dolga itt bőven.Rengeteg gyümölcsöt evett bérescsepp naponta és mozgás!Ő sem tornákba kezdett csak a kertet kapta rendbe mindig.Ma már tünetmentesként él tovább pedig akkor az orvosok 10%-ot adtak neki!
Drukkolok!
10/16 anonim válasza:
A gyümölcsökkel természetesen. De emellett én nagyon ajánlanám a búzafűlevet. Ha érdekel a Google-on keresztül utána nézhetsz. Nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!