Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van -e bármilyen eszköz, ami...

Van -e bármilyen eszköz, ami a testben lévő bármilyen tumort kimutat?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom:bár szoktam járni ellenőrzésre,de néha rosszul vagyok(hasfájás,állandóan visszatérő,szisztémás candidiasis,étvágytalanság...és még egyéb tünetek)

2 hónapja voltam hasi uh-n,ami nem mutatott ki semmit egy nagyon mini vesekövön kívül(alig lehetett észre venni)

Félek,máshol van valami baj,ezért érdekelne,van e valami olyan lehetőség,ami akár 1,akár több lépcsőben kimutatja az összes lehetséges daganatot?

Félek,hogy komolyan valamilyen pszichés eredetű bajom is lesz,ha nem nyugodhatok meg,hogy nincs semmi baj,vagy ha van,legalább időben megtudnám.Köszönöm.

2012. márc. 14. 20:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

hát,ha a módszerekről nem is tudtam meg sokat,legalább arról,hogy a többiek is szenvednek ilyenben:)mint én,látom ti is:)az a baj nálam is,hogy kicsit felerősítem magamban a dolgokat,és van benne kis hipohondria is,de tudom hogy alapja is van sajnos.

Amúgy ha dietetikusnak mész,legalábbis a sote-ra,meg sztem mindenhol máshol is:kötelezők az alapozó tárgyak,aminek során megtanulod az összes betegséget majdnem....és a legsúlyosabb betegségek diétáját is:tehát a tumorosok,aids-esekét is...nehéz ez,de le lehet győzni magunkat:ha elég erősek vagyunk:)

2012. márc. 14. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!