Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan derithetem ki hogy...

Hogyan derithetem ki hogy van-e lappango betegsegem? Van olyan vizsgalat ami kimutat minden egyes betegseget?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az orvostudomány mai állása szerint nincs olyan vizsgálat, ami minden "nyavalyánkat" kiderítené. Vannak azonban olyan komplex kivizsgálási metódusok, amik nagy biztonsággal kiderítenek egy lappangó betegséget. Én híve vagyok a hagyományos diagnosztizálásnak (labor, fonendoszkóp, stb) de nem szabad elfelejteni az új diagnosztikai eljárásokat: CT, MRI, PET, hihetetlen jó térbeli képalkotó berendezések, azok szerint akik dolgoztak vele. Szerintem a kettő együtt minden betegséget kiderít! (persze egy jó doki is kell hozzá):))
2008. okt. 6. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lappang benned valami, idővel ki fog törni rajtad, és akkor majd elmész orvoshoz, aki meggyógyít. Addig teljesen felesleges ilyeneken törni a fejed. Járj el az ajánlott szűrővizsgálatokra, ne dohányozz, ne tömd tele magad műanyagkajával, mozogj eleget, szívj sok friss levegőt, ezzel megtettél mindent, amit az egészségedért tehetsz, a lelkiismereted nyugodt lehet. A többit bízd a sorsra, ha mégis megbetegednél, más is megbirkózik vele, te is meg fogsz.
2008. okt. 6. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak ma már olyan vizsgálatok, amik jó eséllyel kimutatják, hogy szervezetünkben hol vannak "gyanús pontok". Például:

[link]

Ezen kívül van olyan is, hogy Voll diagnosztika, ami gyakorlatilag góc-kutatás.

2008. okt. 7. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy hőtérképkészítés. Termográfiának is hívják. 9000 Ft. olcsóbb helyeken. És megmutatja, hogy hol van gyulladás a szervezetedben. Állítólag még a daganatos sejteket is idejekorán kimutatja, nem konkrétan, hogy na az egy daganat, hanem a hőtérképpel készített kép azon a helyen elszineződik, abból lehet utalni hogy valami nem stimmel. És akkor megmondják, hogy hova menj tovább, melyik orvoshoz, milyen szűrést csináltass, amiből kiderül.
2009. máj. 5. 15:11
 5/5 anonim válasza:
Lappangó betegséget nem tudom, hogy deríthetsz ki, de azt viszont biztosan tudom, hogy hipochonder vagy.:D
2010. jún. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!