Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak ha elkaptam...

Mit csináljak ha elkaptam valami nemi betegséget kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Volt egy rövid kalandom és szerintem elkaptam valami nemi betegséget? Kihez kell ilyenkor menni urulogos vagy bőrgyogyász? Ahol lakom ott sokan ismernek ezért az ottani SZTK ba nem szeretnék menni. Máshova is mehetek vagy csak ahhoz a körzethez tartozóba? Pesten valaki nem tud egy jó helyet nem pesti vagyok. A dokihoz se akarok menni mert nem szeretném ha vissza jutna a szüleimhez a hír.
2012. márc. 7. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Bárhova mehetsz az országba!

Csak előbb meg kell kérdezni, hogy ahova menni akarsz, ott fogadnak e? És ha igen, akkor oda kérsz beutalót. Nem értem, mi szégyellnivaló van a betegségen? A saját sztk ba, az urológiára sem időpont, sem beutaló sem kell. A bőr és nemibeteg osztályra csak időpont kell. De azért kérdezz rájuk. A telefon anonym.

2012. márc. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!