Elkaptam valamilyen nemi betegséget, kihez forduljak?
Még életemben nem jártam kórházban, csak kiskoromban. Tanácsot szeretnék kérni, hogy hova menjek, nemi beteg gondozóba, vagy urológushoz? És csak úgy besétálhatok a kórházba, hogy vizsgáljanak meg, vagy kell valamilyen beutaló, vagy elég személyi és taj kártya? Sajnos szüleimmel nem vagyok olyan jóba, hogy ezt megbeszéljem velük. Segítségeteket előre is köszönöm!
18/F
a magánorvoosk sem jobbak, csak lehúznak 4-8k-ra
bőr és nemibeteggondozóba kell menned
valszeg telefonon időpontot kell kérned, nézz utána a neten
Hali!
Bár nem a kérdéskörhöz tartozik, de érdekelne, hogy mit kaptál el, arra hogy jöttél rá, hogy elkaptad azt a vmit hogyan kaptad el azt, és mik a tüneteid!?
Ezt a valamit annak ellenére kaptad el, hogy védekeztetek vhogy, vagy sem? Ha igen, hogyan védekeztetek?
EE
"Bár nem a kérdéskörhöz tartozik, de érdekelne, hogy mit kaptál el, arra hogy jöttél rá, hogy elkaptad azt a vmit hogyan kaptad el azt, és mik a tüneteid!?
Ezt a valamit annak ellenére kaptad el, hogy védekeztetek vhogy, vagy sem? Ha igen, hogyan védekeztetek?"
Nem tudom, mit kaptam el, úgy jöttem rá, hogy egyik reggel ránéztem, és nem úgy nézett ki, mint szokott. Tünete nincs, nem fáj, meg ilyenek, csak látni. Fogamzásgátlóval védekeztünk.
Akkor biza elkaptál valamit, ha nem úgy nézett ki mint előtte.
Körzeti doki , beutaló, és inkább a nemibeteg osztályra, mint az urológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!