Ez okozhat valamilyen betegséget? -->Többi lent
Igyál meg egy liter narancs juice-t vagy tolj be egy pár db.narancsot akár az is hathat.iszol eleget?Nem ettél valami olyan ételt ami megkötötte?Valami hashajtot vegyél ha ezek sem hatnak pl.stadalaxot.
Kiprobálhatod még a mira gyogyvizet vagy mondjuk valamilyen probiotikumot.Amúgy engem a mák is meghajt,szóval ha szereted egy kis mákos fornetti vagy tészta:)Amúgy valami rostos is jól jöhet.Jobbulást.
ittam 100%-os narancs juice-t, narancsot is ettem, naponta 15,2 liter vizet iszok, és akkor se semmi.
fehérhúsokat szoktam enni általába , és levesekez
1,5-2 liter vizet
nem 15-öt :))
próbáltam a zöld teát is attól se :(
tegnap a narancs juiceból megittam egy litert, kedsrű volt de akkor is megittam, és azóta se semmi
holnap elmegyek a gyógyszer tárba és veszek hashajtót
remélem az már használni fog :))
Bizto használni fog,kérj valami kiméleteset.Szüztea is jó lehet(bár nincs tapasztalatom vele,nem vagyok szorulós tipus).Ha máskor is elöfordult ez vagy elöfog akkor vegyél egy probiotikumot ahogy irtam mert lehet h felborult a bélrendszeredben a normál müködés és az helyrehozza,ha hasmenésed van megköti ha székrekedés akkor azt njormalizálja.Ezta ajánlom legalább egy havi adagot
Ja és rostban gazdag táplálkozás és sok folyadék legközelebb.Ja és legközelebb ne várj eddig,mert nagy baj is lehet belöle ha nem mész sokáig,akár bélcsavarodás is.
Soha nem fordult még elö ilyen.De remélem ez volt az első utolsó.
Kb egy órája hangosan morognak a beleim, de nem a gyomrom korog.És görcsöl a hasam, de akkor se semmi.:S
Na majd holnap adok én a WC-nek, veszek valamilyen hashajtót. :)
Köszi a válaszokat.
Oké:)
Én is elteszem most már magam holnapra miután megnéztem a
a BeleValóVilágot:)
Köszi
Neked is Jóéjt!
voltam az orvosnál, azt mondta hogy már ha 3 napja nem volt székletem mér akkor kellett volna hashajtót innom.És azt mondta hogy tele vagyok méreganyaggal mert nem tudtam székelni.És irt ki egy kúpot azt mondta ha nem használ, akkor korházba kell menjek, mert bele is halhatok. :((
Remélem használni fog a kúp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!