Elkaptam valamilyen nemi betegséget, kihez forduljak?
Még életemben nem jártam kórházban, csak kiskoromban. Tanácsot szeretnék kérni, hogy hova menjek, nemi beteg gondozóba, vagy urológushoz? És csak úgy besétálhatok a kórházba, hogy vizsgáljanak meg, vagy kell valamilyen beutaló, vagy elég személyi és taj kártya? Sajnos szüleimmel nem vagyok olyan jóba, hogy ezt megbeszéljem velük. Segítségeteket előre is köszönöm!
18/F
Óvszert miért nem használtatok, Pajtás?
A suliban tartottak nektek felvilásgosítást a nemi úton történő betegségekről, és az óvszerhasználatról?
Tudod, hogy húzd fel?
Az oké, hogy ránéztél, de mit láttál? Milyen volt a dákód és hol? Semmi fájdalom, csípés, bizsergés...stb? :-O
Amúgy a bőr- és nemibeteg-gondozóba menj, ennek megoldására ők szakosodtak.
Szüleiddel miért nem vagy jóban (ha nem túl indiszkrét a kérdés)?
Üdv: EE
Nem tudom, hol, ill. miben voltam veled szarkasztikus, ill. hol próbáltam irónizálni, de ha így érzed, akkor bocsáss meg. Nem gondoltam volna, hogy a segítő szándékomat így félreértelmezed.
Amit feltettem kérdéseket, maximális komolysággal tettem fel, ha elhiszed, ha nem. De ha nem akarod, akkor nem segítek. Amúgy meg nem tisztem másokat minősíteni, ez a te esetedben sincs másképp.
Bocs, hopgy írtam.
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!