Elkerülhető valahogy, hogy orvoshoz kelljen mennem?
A felfázás is valójában bakteriális fertőzés. Lehet kísérletezni mindenféle házi módszerekkel de sok felesleges kellemetlenségtől mented meg magad ha most mész orvoshoz.
Ha a házi módszerek nem használnak(pl: tőzegáfonya, Urogin) akkor sehogy sem kerülheted el az orvost.
ma 20:41
A Neo Citran tényleg nagyon jó, csak éppen MEGfázásra, nem felfázásra.
A napi 3000mg C-vitaminnal meg jól el lehet valakit intézni ha hajlama van vesekőre.
Fáj is a ... pisilés?
Én lehet, hogy pár napig megpróbálnám otthon kezelni magam, de csak pár napig. Ha semmi javulás, akkor orvos.
Első!
A Kérdező felfázott, nem MEG.
De ha már a megfázás kúrájánál tartunk.
Nem beszólni szeretnék, de szerintem felejtsük el a Coldrexet, a NeoCitránt és az összes ilyet. A megfázás azok közé a betegségek közé tartozik, amelyeket lehet kezelni természetes módokkal is. Ha már ezek ellen is rögtön bevetjük a gyógyszert, akkor mi ellen nem?
Ha bevesszük, akkor elnyomja a tüneteket - mellesleg a gyógyító céllal létrejövő esetleges hőemelkedést is -, mire azt hisszük, hogy mindent megtettünk a gyógyulás érdekében. A legtöbben tovább nem is foglalkoznak a dologgal.
Aztán legyengült a szervezetük, jön a következő kórság.
Felesleges ennyi paracetamol meg gyulladáscsökkentő.
Nem a pisilés nem fáj.
Csak éreztem hogy szúr a vesém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!