Gyenge a imunrendszerem! Mar tobb gyogyszert kiprobaltam, de nem segitett. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar porobaltam tobb gyogyszert es gyigynovenykivonatuakat (pl. Berescsepp , az okonet termekei ,es kul, gyogyszerek amelyeknek a nevuket sem tudom )de eggyik sem segitett.2011. dec. 29. 19:41
11/11 anonim válasza:
Na, akkor tényleg le van gyengülve az immunrendszered, segíts neki, az biztos helyreállítja. Nem azonnal, pár hónap alatt fokozatosan.
A szédülések, elsötétülések viszont nem másra utalnak? Bár, ha kivizsgáltak Téged, akkor csak nincs komolyabb...
tegnapelőtt (29.) 20:20 is én voltam, légy szíves, próbáld a tanácsokat megszívlelni. Tudom, nem vagyok bölcs; nem vagyok szakmabeli se. Csak átlag, vagy még az se. De mégis remélem, érnek valamit a tanácsaim, ha megpróbálod megtartani őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!