Herpeszre jó az ecet? Kipróbáltam és nem ajánlom senkinek!
2.napon voltam tegnap és már alig volt a herpeszemből, mert Zoviraxal kezeltem, de mondták nekem az ecetet, hogy próbáljam ki, meggyógyítja. Úgy aludtam el, hogy kis fülpucival eceteltem kicsit. Éreztem, hogy csípi. De gondoltam, hogy csak fertőtlenít.
Reggel nézem.. bassszuuus.. :S Piros a szám felett is ahol nem volt semmi sem, meg fáj.. :S
Vagy hülyeség, vagy nem ebben a stádiumban kellett volna, vagy túl sokat tettem rá??
L18
A népi módszerek jók, csak pontosan ismerni kell az alkotóelemek erősségét. Ecetből rengeteg fajta van, van olyan erős %-ú, amitől az egészséges bőr is megég, hiszen az ecet sav.
Nekem is van herpeszem, a Hevizos vált be és a homeopátia. Az utóbbi esetében előbb pontosan meg kell határozni a tüneteket és ahhoz keresni a szert. (Pl.a patikákban kapható egy kis könyvecske - Homeopátia a mindennapokban, abban meg tudod nézni.)
Az ecettel meg légy óvatos. Max. 5%-osat használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!