Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kihez fordulhatnék ilyen...

Kihez fordulhatnék ilyen problémával?

Figyelt kérdés
Nyár elején saját kezűleg fúrtam ki a fülem, de egy kicsit ferde lett a lyuk. 4-5 hónappal később kicseréltem egy másik fülbevalóra, de kicsit fájt és még mindig sebes volt. Tegnap megint cseréltem fülbevalót, akkor nem volt gond, de ma eltűnt a fülemből (Nem tudom hogy történt) és amikor megpróbáltam berakni a régit, iszonyatosan fájt, mintha egy sebben turkáltam volna, először nem is tudtam berakni. Megnéztem a lyuk hátulját és úgy nézett ki mintha félig be lenne forrva. Újabb fél óra jegelés és küzdelem árán sikerült berakni a fülbevalót, de most úgy fáj, mintha frissen szúrták volna. Hova tudnék fordulni ilyesmi problémával, mivel az, hogy egy füllyuk fél év alatt nem képes beforrni, nemcsak hogy nem normális, de nekem eddig lehetetlennek tűnt.
2011. dec. 19. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha gyulladt a lyuk simán benőhet. Valószínű allergiás vagy a fülbevalóra, az új kiesett belőle és szépen elkezdett benőni te meg átszírtad a gyulladt fülcimpád a fülbevalód szárával...

Szerintem hagyd benőni a lyukat, kezeld fertőtlenítővel és utána szakemberrel lövesd ki.

2011. dec. 19. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Aztarohadt...

Te bocs, lehet, hogy ilyenről még csak én nem hallottam, de azt hogy csináltad, hogy magad fúrtad ki a lyukat?? Nem lett volna egyszerűbb szakembernél megcsinálni nem kockáztatván azt, hogy elfertőződjön? Nagyon nagy baromságnak tűnik számomra...

2011. dec. 19. 21:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából ez furán fog hangzani, de nem olyan érzés mintha be lenne gyulladva, az utóbbi időben nem is éreztem ha mozgattam, átszúrásnál pedig mindent legalább kétszer alaposan letisztítottam 70%-os alkohollal.
2011. dec. 19. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem mondani, hogy orvosi fém fülbevalóval szúrtam át (pont azzal, amelyikkel egy másik lyukat furattam) aztán lecseréltem ezüstre, ami a másik 2 lyukat nem irritálta, kipróbáltam azokban is.
2011. dec. 19. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!