Mit tehetnek meg?

Figyelt kérdés

Eloszor is leszogeznem,hogy nem vagyok hipohonder,evekig probaltam ra nem figyelni,illetve "termeszetesnek" venni, mig vegul a szuleim elcibaltak az orvoshoz. 15 eves korom ota,evente megjarom ugyanazt az utat,kb az osszes letezo szakorvoshoz elkuldenek,es mindig ugyanaz,tehat SEMMI. Napi 12orat is siman alszom,ha kevesebbet alszom akkor alig birok koncentralni, ingerult vagyok, ha 12orat alszom,akkor az a gond,hogy utana 1-2ora eltelik es ismet faradt vagyok. Probaltam mar mindent,fogytam,hiztam, rendszeres sport,vitaminok,etrendkiegeszitok,valtozatos taplalkozas,friss levego,koltozes,szakvaltas(most 22eves vagyok),tenyleg mindent...

Egyebkent folyton beteg is vagyok,mindig osszeszedek valamit,nogyogyaszati gondjaim is voltak,kikezeltek jott ujra, mindenfele immunerositesen is tul vagyok mar. Depressziosnak nem erzem magam,annak ellenre,hogy mindig olyan "punnyadtnak" erzem magam,faradt vagyok,annak ellenere iszonyatosan aktiv vagyok. Probalok ugy tenni,mintha ez nem lenne,de attol meg itt van,kezdetben azt hittem elmulik a kamaszkorral,vagy ez normalis,de nem. Mindig elkuldenek vervetelre,ami tokeletes. Falfeher borom van,de mar feltunoen feher,mindig azt hiszik verszegeny vagyok,de meg az sem. Mondjuk a menstruaciom hihetetlen eros,gondoltam mar ra,hogy az veszi el az energiaim,de a nogyogyaszom azt mondta max szedjek eros fajdalomcsillapitot es ennyi, ne torodjek vele. Hozzatennem mar vagy 8x valtottam nogyogyaszt es mind ezt mondta. Jart mar valaki hasonlo cipoben? Mintha nem is elnek neha komolyan ugy erzem,vagy mintha 100eves lenne a testem,pedig amugy 22-nek sose neztek,mindig 17korulinek gondolnak...

2011. nov. 29. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnek van hasonló ptoblémája, nála orrsövényferdülést állapítottak meg, ami miatt nem tud normálisan lélegezni, nem kap elég oxigént az agya. Műteni kell majd.
2011. nov. 29. 14:02
 2/4 A kérdező kommentje:
En tudok normalisan lelegezni, igaz mindig bevan valamim gyulladva,de azt mindig kikezelik. Voltam mar gockutatason is,2 haziorvoson vagyok tul,mindegyik szerint valami goc lehet,de tenyleg minden vizsgalaton tul voltam,es nem goc. Illetve mindig talaltak valami nogyogyaszati nyavajat,amit mindig kikezeltek,ergo az sem.
2011. nov. 29. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem tudom...lehet egyszerűen ilyen tipus vagy?

Hajlamosabb pár betegségre?:/

2011. nov. 30. 08:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom azert a kommented. Par betegsegre? Kb. mindenre ami be tud gyulladni,az be is gyullad,meg ez a kimerultseg....Viszont voltam nem egyszer ful-orr-gegesznel, gondolom csak mondta volna, hogyha ezzel is gond van(orrsoveny). Bar ennyit a magyar orvosokrol...nem veletlen valtottam olyan sokszor. Azt mondta par doki a mandulam nem veszes,de vegyuk ki biztos,ami biztos. Viszont ebbe nem szivesen mennek bele, 1-2 mas problemat vonhat maga utan. Egyebkent a baratnodnel ez hogy derult ki?
2011. nov. 30. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!