Nyirokcsomóm meg van dagadva, mit tehetnék?
Jó eséllyel nem rák - egyszerűen csak a felsőlégúti megbetegedések gyakori kísérőtünete.
Mindenképpen menj el orvoshoz. Lehet, hogy elküld vérvételre, akkor pedig vegyél erőt magadon - sokkal keményebb dolgokon fogsz még átesni, mint egy vérvétel, pláne, ha nő vagy.
De tényleg nyugi, minimális az esélye a ráknak - az nem nagyon jár orrdugulással, megfázásos tünetekkel. Nekem egy felsőlégúti nyavalya miatt dagadt meg kissé mindkét oldalon kb. 5 éve, és azóta nem ment vissza - de semmi bajom, százszor látta doki.
Elég sok dologgal küzd a szervezeted.
Szerintem menj orvoshoz!
Nem ártana..
Mondjuk én abszolút nem vagyok híve az orvoshoz járásnak megfázással, mert a megfázás egy állapot, nem betegség, csak kb. egy jel, hogy több vitamin kell, üljek az infralámpa elé és melegebben öltözzek, amíg tart. Viszont herpesszel együtt... nehezebb dolga van a szervezetednek.
Egyáltalán szerintem azért jöhetett ez így ki, mert le vagy gyengülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!