Torokgyulladásra kaptam Augmentint? Erősen ment a hasam tőle?
Azért inkább ne hagyd félbe... De én se örülnék, ha AB-t írt volna fel a doki, nyugi...
Talán azt lehetne megpróbálni, hogy erősen kúrálod magad 2-3 napig, nem mész dokihoz (mmint legközelebbi megfázásnál), de ha lázad lesz vagy nem javulsz, akkor viszont menj le.
Én mindig így csinálom.
Oké. :)
Én úgy vagyok vele, hogy legalább a náthát természetesen kezeljük.
Nekem a fokhagyma vált be, természetesen akkor, amikor már aznap nem mentem emberek közé, mert szaga azért van... :)
A sós vizes orröblítés is bevált, bár az náthára, ha még csak torokfájás van, úgy azért nem hinném...
A fokozott(abb) vitaminbevitel is használt, de az nálam inkább placebohatás elvén.
Pontosan, én is zabáltam a fokhagymát, és bár én nem éreztem a szagát akkor, a párom már rosszul volt tőlem :D.
Aztán sós vizes gargalizálás, kamilla tea, gőzölés, de semmi nem javított, ezért mentem inkább dokihoz, amit azóta megbántam :(, mert most meg szenvedek a hasmenéssel. Lehet semmi bajom nem lenne mostanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!