Torokgyulladásra hideg víz?
Figyelt kérdés
A nagymamám azzal hívogat félóránként, hogy igyak jéghideg vizet, mert az leviszi a gyulladást a torkomon. (Eddig meleg teát ittam...) Ebben van valami igazság? Lehet hogy ha nem vagyok beteg mindig azt iszok, lehet hogy épp ettől lett torokgyulladásom :)2010. dec. 20. 15:44
1/4 anonim válasza:
Legjobb az,ha langyos az ital! Forrót,nagyon meleget,illetve jéghideget ne igyál.
2/4 anonim válasza:
Ennél elmebetegebb "tanácsot" nem lehetne adni! Te nem tudod megállapítani hogy ez agyament és életveszélyes marhaság?Honnan vehet valaki is ilyen borzalmas butaságot?A megfázás azért okoz betegséget mert az adott terület immunitása a lehülés miatt gyengül és a baktériumok a legyengített részt megbetegítik. Én pld csaphideg vízet se iszom soha mert túlérzékeny a torkom a megfázásra és az eredménye az hogy nagyon régen volt torokgyulladásom.Ha vendégségben hideget akarnak adni nem iszom meg hanem meglangyíttatom.
3/4 anonim válasza:
Túl forró italt is baromság inni mert az megégeti a száj nyálkahártyáját és az égett nyálkahártya se ellenálló a baktériumos fertőzésnek.
4/4 anonim válasza:
Erős gyulladásra az orvos is fagylaltot ír! De csak akkor, ha tényleg nagyon be van gyulladva. Nekem is mondták már, hogy hideget egyek/igyak, hogy levigye a gyulladást. forrót nem szabad, az csak táplálja a gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!