Torokgyulladásra jó a bor is, vagy csak a pálinka, vagy Jagermeister?
Végülis minden fertőtlenít amiben alkohol van, ártani biztos hogy nem árt.
A pálesz az egyértelműen jobb.
Én karácsonykor beszélni nem tudtam, úgy meg voltam fázva, a fűszeres forraltbor csodát tett.
A legjobb a Streptils, Strephen cukorkák. Nekem miután kivették a mandulámat, rá két évre úgy begyulladt a torkom, hogyha ezek nincsennek, nem is hiszem, hogy meggyógyultam volna belőle. Iszonyatosan égett, fájt, és nem sokat ért amiket kiírtak az orvosok.
Ezekben az antibiotikomos szopogató cukorkákban az a jó, hogy közvetlenül a fertőzött felületre megy a hatóanyag, így gyorsan, hatékonyan segítenek.
Ha kisebb mértékű a torokfájásod, hatékony lehet még a szódabikarbónás gargalizálás (lúgos kémhatású, így öli a bacikat ez is). A pálinka csak ezekután jöhet a sorban. Bor kategóriában max a jó meleg (de nem forró) forralt bor jöhet még szóba. Ha komoly a bajod, ne alkohollal próbálkozz, hanem antibiotikumos cukorkákkal. Ezektől hatékonyabb nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!