Az kajak igaz hogy torokgyulladásra jó a jéghideg víz és nem a forró tea?
Figyelt kérdés
sok oldalon olvasom ezt2011. márc. 3. 17:29
3/10 anonim válasza:
A gyulladt torkot felesleges terhelni, a második mondja jól, maradj az arany középúton. A gyulladáson nem ivással lehet segíteni, illetve nem a megivott dolgok hőmérséklete számít.
4/10 anonim válasza:
Az biztos h a meleg az olyan szempontbol nem jó hogy abban a bacik jol érzik magukat és könnyebben szaporodnak.Amúgy tejtermék fogyasztása sem ajánlott ilyenkor.
5/10 anonim válasza:
Kajakra igyál inkább páleszt, az zsírkígyó, sőt sirály!
6/10 anonim válasza:
kajakra igazuk van a többieknek!
7/10 A kérdező kommentje:
cigány vagyok és akkor???
2011. márc. 3. 19:06
8/10 anonim válasza:
A forró nem jó, ezt tapasztaltam, amikor rossz volt a torkom, és forrót ittam. A hideget neg nem mertem kipróbálni sem, úgyhogy csak a langyos, illetve a nem túl meleg a jó!
9/10 anonim válasza:
Nekem a fagyi segített.Meleg/langyos dolgoktól,csak jobban fájt.
10/10 anonim válasza:
A meleg _de_nem_forró_ ital segít a torok nyálkahártyán lévő vírusokat elmosni onnan. (gyomorsav majd megöli őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!