Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az üszkös mandulát meg lehet...

Az üszkös mandulát meg lehet menteni?

Figyelt kérdés
SÜRGŐS!!! mi a vlálasz?
2009. márc. 31. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt már gyorsan ki kell szedni mielőtt valami fertőzést okoz.
2009. márc. 31. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kivették még kiskoromban az összes mandulámat, azóta nagyon ritkán vagyok csak beteg. Semmi hátrányát nem érzem a hiányának. Ha a mandula beteg góc, akkor meg kell tőle szabadulni, mert csak betegség forrása lesz.
2009. márc. 31. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem inkább TÜSZÖS? :) Tüszös mandulagyulladás szokott lenni, az üszkösödés kicsit durva... :)
2009. márc. 31. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az üszköst kizártnak tartom. Üszkösödés végtagokon szokott fellépni a vérkeringés hiánya miatt. Te tüszősre gondoltál, azt is jobb kivenni, ha nagyon sokszor fordul elő.
2009. márc. 31. 16:28
 5/8 nylonx ***** válasza:
100%
Nekem gyerekkoromban évente kétszer volt betegségem ez és legalább 2 hétig nagyon beteg voltam.Menetrendszerűen jött mindig.A gyerekorvos azt mondta nem kell kivenni. Aztán évek mulva megszűnt.Nekem nem vették ki és nem is vagyok soha már beteg vele. A mandula nem felesleges alkatrész.Védi a szervezetet. Ez orvosi dolog inkább és tényleg őt kell megkérdezni mit javasol.De egy-két alkalom nem számít ha beteg az ember. Azt tudom hogy felnőtt korban már veszéllyesebb dolog kiszedni.
2009. márc. 31. 16:36
 6/8 A kérdező kommentje:
van mandula üszök is! nem tüsző! ÜSZÖK!!!
2009. márc. 31. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben gyulladt állapotban van, amúgy is szigorúan tilos kivenni!
2009. márc. 31. 17:20
 8/8 nylonx ***** válasza:
Nem lehetséges hogy mandulafa elhalásról van szó???
2009. márc. 31. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!