Meg lehet még menteni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
4 napja nagyon fáj a fogam és tegnap elkezdett mozogni és eléggé mozog. Holnap megyek fogorvoshoz szerintetek tud még vele valamit csinálni vagy kihúzza?2011. febr. 14. 09:34
4/9 A kérdező kommentje:
15/f vagyok és a bal oldalsó metszőfog köszi a válaszokat és várom a továbbiakat.
2011. febr. 14. 10:30
5/9 A kérdező kommentje:
Ja és fenti oldalon.
2011. febr. 14. 10:32
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy tejfog volt?
Néha valamiért csak nehezen tudnak áttörni a csontfogak, ilyenkor évekig a tejfog marad a helyén.
Mosol legalább havonta 1x fogat? :)
Mert ha igen, akkor kizárt, hogy az csontfog legyen.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez nem tej fog mert a fogorvos is mondta h nincs tejfogam és rendszeresen mosom a fogam.=)
2011. febr. 14. 10:41
8/9 A kérdező kommentje:
Ja és még azt hozzátenném h ez már 1x volt tömve csak kb 3 hete észrevettem h nincs ott a tömés.Lehet hogy visszamegyek és újratömi?
2011. febr. 14. 10:42
9/9 A kérdező kommentje:
Elmentem még ma mert nem bírtam tovább azt mondta a fogdoki h be van gyulladva adott gyógyszert és jövőhéten gyökérkezelés tehát meg lehet menteni =).
2011. febr. 14. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!