Meg lehet menteni? A napokban voltam fogorvosnál, és azt mondta?
Figyelt kérdés
4 fogamat mindenképpen ki kell húzni (szájsebészet) de előtte voltam magándokinál 3-4 hónapja ő azt mondta, hogy meg lehet menteni. De szerintem annyira nem vészes. Bár orvos nem vagyok, fájni nem fáj, csak szeretném rendbe rakatni, persze tudom hogy nem ilyen későn kellett volna elmenni:( Létezik, hogy mindegyik orvos mást mondd? vagy tényleg ennyit romolhatott 3-4 hónap alatt? Mellette még szájzáram is kialakult azzal lehet valamit kezdeni? (lassan két hónapja)2011. jan. 13. 19:50
1/3 anonim válasza:
Van olyan orvos, aki rögtön húz, van olyan, aki elszórakozgat azzal, hogy gyökérkezel, hogy felépíti a letört fogat. Olyat válassz, aki ezt az utóbbit teszi, mégha több idődbe is kerül. A szájzár alsó hátsó fogak kihúzásakor jelentkezhet . Tedd a szádba oldalra fordítva a hüvelykujjad, a mutatóujjad, és a középsőujjad. Csinálj úgy, mintha csippenteni szeretnél valamit, A hüvelykujjad legyen alul, a másik két ujjadat emeld meg. Magyarul, tágítsd a szádat. Bármennyire is fáj. Ha nem megy, irass fel valami izomlazító tablettát.
2/3 anonim válasza:
Fogorvosa válogatja. Általában az idősebb fogorvosok nagyon húzáspártiak szoktak lenni. Nekem egy sikeresen kettétört fogamat, amire azt mondta az egyik fogorvos, hogy menthetetlen és ki kell húzni, a másik doki felépítette a csonkra gond nélkül.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bár figyeltem is akik kijöttek onnan mindenkinek szinte húztak...nem is nagyon foglalkoznak szerintem azzal se ha meg lehetne menteni. Mindenképpen körbejárok. De ő pont fiatalabb férfi volt, talán 25 körüli.
2011. jan. 13. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!