Mozgó fogat meg lehet 'így' menteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok! Van elől a legelső fogam alul, ami úgy nőtt, hogy ránőtt a mellette lévő fogra. A fogam pár hete néha mozog, gondolom, amiatt mert a másik fog útban van neki vagy nem tudom... Nem akarok úgy kinézni, mint egy vámpír és ma fel is akartam hívni a fogdokit h. mi legyen de úgy néz ki nem rendel, senki nem vette fel. A fogamat miután megmosom, utána érdekes, hogy nem mozog. Nagyon félek, hogy a fogamat ki kell húzni. Szerintetek meg lehet még menteni?
próbáltam lerajzolni, de nem vagyok művész, szal közel se néz ki úgy ahogy kéne.
2010. júl. 23. 19:37
1/7 A kérdező kommentje:
ja, a kérdés lemaradt: szóval fogszabival meg lehet menteni szerintetek?
2010. júl. 23. 19:48
2/7 anonim válasza:
persze:)nekem alul annyira torlódtak h 2 fogam kicsit lejjebb csúszott amik meg középen vannak azok meg ferdék voltak:Dkb 4.5 hónapja van alul fogszabim és nagyon szép lett:)sőt nekem 2őt húzni kellett de szépen rendbe rakta:)
3/7 A kérdező kommentje:
igen de ha mozog néha? :-( Annyira kiborultam, most akartam kérni időpontot a fogdokitól de nem vette fel délelőtt a telefont. Egy ismi+az itthoniak kedvesen rám ijesztettek hogy mindenképp kihúzza... :- ( Kül. meg nálam nem hiszem hogy lenne foghúzás, hátul már mindkét oldalről ki kellett húzni egyet-egyet.
2010. júl. 23. 20:54
4/7 anonim válasza:
hát ha nagyon mozog akkor lehet h kihúzza mert a fogszabi amúgy is meglazítja őket és akkor lehet ki is jönne.de ha nem mozog nagyon akkor nem fogja kihúzni szerintem:)
5/7 A kérdező kommentje:
csak akkor mozog ha egy jó ideig nem mosom, de mostanában naponta többször mosom mint eddig. Remélem a legjobbakat :(
2010. júl. 24. 00:05
6/7 anonim válasza:
hát akkor nemtudom:(kérdezd meg a fogorvost majd ő megmondja mit kell:)
7/7 A kérdező kommentje:
fogkőleszedés megvolt és így elvileg meg van mentve :-)
2010. aug. 18. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!