Tegnap egyszer hánytam és azóta víz szerűen megy a hasam elég gyakran. Az ügyeleten nem sok mindent mondtak, nektek miket mondott az orvosotok?
Hát ezzel tényleg mit csináljon egy orvos?
Ha menni kell, menj. Diétázz.
Rosszat ettél, vagy vírus. Ha pár nap után se javul, vagy magas lázad is van, akkor menj ügyeletre, kiszáradás miatt infúzióra kötnek, ha nagyon gyanús vagy, akkor mintát vesznek és megy az ÁNTSZ-hez ha pl szalmonella.
Nekem lázam is volt, kórházban is voltam kiszáradás miatt. Már eltelt pár nap de még mindig megy a hasam, bár már nem olyan vészes.
Én arra tippelek, hogy a gyrosban volt valami amit aznap ettem, vagy valamelyik autópálya WC-n kaptam el valamit.
Szia !
1 hete velem is hasonló történt.Az orvosom azt tanácsolta hogy egyek piritos kenyerett vajjal ,igyak cukormentes teát .Felirt nekem egy gyógyszert : smecta port.Este a port kávéspohárba öntöttem és vizzel megkevertem .Nem valami finom ,de 5 napig szedtem és már nem is hányok :)
Jobbulást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!