Azt mondták az ügyeleten, majd menjek vissza holnap. Akkor gondolom nem lehet nagy bajom, igaz?
Figyelt kérdés
A probléma tömören: már tegnap este is elég furán éreztem magam, émelyegtem. Ma is, csak ma párosult erősen sötét színű széklettel, majdnem fekete. A probléma hátterében állhat: csütörtökön alkoholt fogyasztottam, azóta meg elég rendzsertelenül étkeztem, ezek mellett pedig elég stresszes vagyok. 22/F2011. nov. 6. 13:23
1/8 A kérdező kommentje:
Azt mondták, ha holnap is fennáll, menjek el a háziorvoshoz. Akkor gondolom csak nem lehetne valami hirtelen, vészesen nagy baj. Mert azt gondolom látták volna.
2011. nov. 6. 13:25
2/8 anonim válasza:
Majdnem fekete széklettel hazazavartak?
Engem annak idején ott akartak fogni a kórházban ezzel.
Emésztőrendszeri vérzés gyanújáról beszélünk. Szerintem menj el egy másik ügyeletre, célszerűen kórházira.
Milyen vizsgálatokat végeztek?
3/8 A kérdező kommentje:
Semmilyeneket. Csak beszélgettünk.
2011. nov. 6. 13:46
4/8 anonim válasza:
Jó, ha nem szédülsz, nem sápadsz, akkor gondolhatták, hogy nincs komoly baj. De én akkor sem gondolom, hogy ez így jó ötlet.
Ha nincs más ügyelet a közelben, akkor ennyit tehetsz. Valaki mindenképpen legyen azért veled holnapig.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, nem megyek így vissza suliba, esetleg majd csak holnap. Köszi a válaszokat.
2011. nov. 6. 14:15
6/8 anonim válasza:
Nem vorosbor volt az alkohol? Mit fogyasztottal?
7/8 A kérdező kommentje:
Rosét
2011. nov. 6. 16:25
8/8 anonim válasza:
Sötét széklet oka lehet cékla, vastartalmú gyógyszer, vörösbor, sötét gyümölcs fogyasztása is. Vagy a már említett elmésztőtraktusból eredő vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!