Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mi lehet? Féreg? 15/L

Ez mi lehet? Féreg? 15/L

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy viszket néha a végbelemnél és a hüvelemnél és ilyet kis fehér mozgó valamik jönnek ki belőlem. És ahogy másznak / csúsznak vagy ahogy "kijönnek" akkor nagyon viszket/ csizik. Meg kell ott vakarnom és kivennem magamból. Kb. 3 mm hosszúak és nagyon vékonyak.
2011. márc. 9. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

Idióták! Mi a jó büdös francért kell leaálni szerencsétlent? Nem látogatjátok eleget az oldalt, hogy elolvassátok a szlogent: "amit máshol nem mertél..."?! Hogy lehettek ekkora parasztok? Persze, pontozzatok csak le nyugodtan, a jelzőzésért megérdemlem, mert ez egy gusztustalan hangnem, amit most használok. Egyszerűen hányni lehet tőletek, hogy ennyire szemetek vagytok, arra nem gondoltok, hogy baromi ciki neki és nem mer szólni senkinek, ezért KÉR segítséget?

Kérdező! Én is ugyanazt tudom mondani, hogy menj el orvoshoz! A mi családunkban is volt ilyen (sőt, el se tudod képzelni, hányan kapják ezt meg, mert nagyon könnyen fertőz), sokáig húztuk, nagy szenvedések árán, és nagyon meglepődtem, az orvos annyira normális volt, hogy elájultam. Főleg ha gyerekorvoshoz mész, na az meg már millió ilyen esettel találkozott, de a háziorvos sem röhögne ki! Anyukádnak azért szólj, mert ilyenkor fokozott takarítás kell, minden nap új pizsama, új ágynemű, 95 fokon mosás, vasalás, agyonfertőtleníteni mindent. Csak úgy múlik el, ha orvoshoz mész. Kapsz egy gyógyit, amit ha beveszel, azonnal kiürül az összes, majd két hét múlva meg kell ismételni, hogy ha esetleg újrafertőződtél volna, akkor azokat is kinyírja. És nyugi! Fel a fejjel!

2011. márc. 10. 09:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az utolsó Válaszolónak ! :) Nagyon kedves vagy.

A többieknek is köszönöm aki normális választ adott nem úgy mint pl. a "guszta" -.-

Holnap megyünk orvoshoz/akkor rendel a gyerekorvosom/ és kapok gyógyszert . Remélem elmúlik. Már régebben is volt ilyen de valahogy újra elkaptam. Háziállatunk NINCS.

2011. márc. 10. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!