Ma délelőtt leütöttem egy legyet a lakásomban. De amikor ki akartam dobni láttam, hogy jól odacsaptam mert szétjött, és egy 1-2 cmes féreg volt benne. Na jó mondom ez máris repül-->?
...a kukába,utána megnézem az ágyat mert arra esett rá és látom, hogy vannak még rajta ilyen apró kis fehér férgek (olyanok voltak mint a kukacok a cseresznyében) . Elkezdetem őket egyesével keresegélni és összenyomni papírzsepivel...utána felporszívóztam mindent. Megmostam a kezem ultra dermmel ( talán így kell leírni), bár az nem ilyen fertőtlenítésre való, de jobb híján ez is megtette. Majd megmostam még egyszer szappan forróvíz és lezuhanyosztam az összes ruhát bedomtam a mosógépbe.
Lehet, hogy egy kicsit túlreagáltam, de lehet vmi bajom ettől ?
"...de lehet vmi bajom ettől ?"
Max. a túlzott tisztálkodástól :)
Tényleg nem túl gusztusos, amit leírtál, megértem, hogy undorodtál és megijedtél tőle, de én biztosan csak az ágyat pucoltam volna le (ágytakaró vagy huzat, amire a kukacok estek a mosásba) és alaposan kezet mostam volna szappannal. Nyugi, semmi bajod nem lesz!
ez de aranyos (=
am sztem is túlreagáltad xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!