Tényleg minden emberben van valamennyi féreg?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy minden ember belében van valamennyi féreg,de nem akartam elhinni. Ez igaz?2010. máj. 10. 02:01
1/3 anonim válasza:
oké, erre a kérdésre tutibiztos nem fogom elolvasni a válaszokat, mert ha ez valóban igaz, én kivágom a beleimet a helyéről.
Én még sosem hallottam ilyenről, baktériumok vannak az emberben, de férgek...
2/3 anonim válasza:
A középkorban szinte minden ember belében volt. Ma már a civilizált embereknél ez meglehetősen ritka, de megeshet hogy előfordul. Rendszeres kézmosással, a körmünk aljának tisztításával előzhető meg.
3/3 anonim válasza:
A civilizált országokra nem igaz, ellenben Afrikában és Ázsia elmaradottabb területein valóban szinte mindenki férges (és a bélférgek még a jobbik fajtába tartoznak, mert sok okoz vakságot, idegrendszeri tüneteket, májelégtelenséget, elephantiasist stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!