Apró, pici kukac. Lehet ilyen egy emberben?
A hétvégét a féltestvéreméknél töltöttem és van egy furcsa spórolós szokásuk. Mégpedig az, hogy a fürdővizet napokig nem engedik le a fürdőkádból, hanem egymás után megfürdenek ugyanabban a vízben, illetve ha nem túl koszos, akkor másnap ahhoz engednek meleg vizet és újra abban fürdenek. Mivel nem fürdenek naponta, akkor engedik le a vizet, amikor épp megint fürdenek.
Tegnap náluk fürödtem és amikor leengedte a sógorom a vizet, vastag üledék volt a fürdőkád alján és oldalán. Úgy tűnt alaposan kisúroltam, mégis amikor fürödtem egy ki kukacszerű izét találtam a vízben. Elképzelhető hogy belőlem jött, vagy a fürdőkádon tapadhatott meg valahogyan?
pfujj, már ne haragudj, de ez undorító és igénytelen is!
Gyerekkoromban még nekünk is előfordult, hogy testvéremmel egy vízben fürödtünk. De azért ez felnőtt korban elég gáz, és fertőzésveszélyes is. Meg mi az, hogy nem fürdenek minden nap...és a koszos vizet sem engedik le, hanem másnap ahhoz engednek meleget??? Nem csodálkozom, hogy volt ott kukac....persze az sem lehetetlen, hogy ilyen körülmények között belőled jött! Bár ez általában bélférgességre utal, ami nem jön ki csak úgy.
Már ne is haragudj, de ez nagyon gusztustalan. Hogy lehet így élni? Én biztos nem fürödtem volna abban a kádban, ahol napokig rohasztják a koszos vizet!
Könnyen elképzelhető, hogy a szutykos vízben kialakult egy bizonyos élőflóra, amelynek egyik tagját megtaláltad :S
lehet, hogy nem kukac volt, hanem ezüstös pikkelyke (azt hiszem így hívják) és előszeretettel élnek nyirkos, gusztustalan helyeken.
Ha legközelebb odamész, zuhanyoz le előtte otthon és utána csak akkor, amikor hazamész.
Lehet kapni mindenféle higiéniás kendőt a drogériákban. Inkább azt használd legközelebb.
Amúgy kurv@ra nem spórolnak így. Inkább zuhanyoznának le öt perc alatt jó alaposan. Sokkal kevesebb víz fogyna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!