Apró, pici kukac. Lehet ilyen egy emberben?
A hétvégét a féltestvéreméknél töltöttem és van egy furcsa spórolós szokásuk. Mégpedig az, hogy a fürdővizet napokig nem engedik le a fürdőkádból, hanem egymás után megfürdenek ugyanabban a vízben, illetve ha nem túl koszos, akkor másnap ahhoz engednek meleg vizet és újra abban fürdenek. Mivel nem fürdenek naponta, akkor engedik le a vizet, amikor épp megint fürdenek.
Tegnap náluk fürödtem és amikor leengedte a sógorom a vizet, vastag üledék volt a fürdőkád alján és oldalán. Úgy tűnt alaposan kisúroltam, mégis amikor fürödtem egy ki kukacszerű izét találtam a vízben. Elképzelhető hogy belőlem jött, vagy a fürdőkádon tapadhatott meg valahogyan?
Én is reméltem volna, hogy kamu kérdés...
Amúgy belőled vagy belőlük is jöhetett, bélféreg sok emberben van, és nem ritka, hogy napvilágot is lát a végbélen át, akár csak az apró sz@rdarabok, amik a vízbe kerülnek, és amik átragadnak rád, ha más után fürdesz (persze egyéb gusztustalanságok mellett).
Ilyen higiénia mellett esélyesek vagytok gombás fertőzésekre, kötőhártya gyulladásokra, gyomor/bél fertőzésekre és még sorolhatnám. Sürgősen hagyjatok fel ezzel, nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!