Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet, hogy megúsztam?

Lehet, hogy megúsztam?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel szombaton találkoztam utoljára, vasárnapra kitört rajta a vírusos hasmenéses betegség. Szerencsére el tud menni dolgozni,és ahhoz képest,hogy semmi nem marad meg benne, láza nincs. Nekem sincs bajom,makk egészséges vagyok,pedig megöleltük egymást,adtunk puszit,ilyesmik.

Hetek óta erről olvasok mindenhol,és kicsit feszült is voltam tőle,mivel decemberben elég beteg voltam sokáig,és szerettem volna ebből kimaradni. A baráti társaságom jó részén végigsuhant,és velük elég sokat találkozom,de hála Istennek a családomban mindenki megúszta a bajt. Odafigyelünk a kézmosásra, a táplálkozásra, szedünk vitaminokat,ilyesmik,mégis körülöttünk mindenki elkapta eddig. Meddig tart a szezon? Lehetséges,hogy valaki körül mindenki beteg,de ő egészséges marad?

2011. márc. 2. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:

" Lehetséges,hogy valaki körül mindenki beteg,de ő egészséges marad?"

Persze, nézd meg az orvosokat :)

Valószínű, hogy megúsztad, de ne örülj annyira mert még egy darabig eléldegél ez a vírus és ami azt illeti nem csak egy fajtája van. Találkozhatsz olyannal ami manifesztálódik majd nálad.

2011. márc. 2. 19:23
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :D igazad van,az orvosok eszembe se jutottak. szemét kis görény,alattomos izék ezek a vírusok,komolyan mondom... de bízom benne,hogy idén kikerülnek és egészséges maradok,meg a család is.
2011. márc. 2. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező! Itt Borsodban már November óta "szedi áldozatait" ez a kínos kiállhatatlan vírus! körülöttem is mindenki küszködött/küszködik vele, én is tartom a kapcsolatokat figyelek erre-arra,és nem kaptam el! Bizonyára neked is szerencséd van! Szerintem ne aggódj! De azért csak vigyázz!
2011. márc. 3. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!