Férjem kisgyerekével meg KELL ismerkednem, ha eddig megúsztam?
Figyelt kérdés
4 éves házasok vagyunk, tiszteletben tartom, hogy rendszeresen látogatja,hisz az apja,de én el szeretném kerülni a találkozást!!!2011. júl. 27. 17:37
2/34 anonim válasza:
Szerintem meg kellene ismerkedned a kisfiúval.
3/34 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis úgy hozza a sors, hogy összefuttok.
4/34 anonim válasza:
Nyugodtan ismerd meg, szeretni fogod, ha a párodat szereted. Persze, ha az anyuka nem uszítja.
5/34 anonim válasza:
Kelleni nem kell, de szerintem nem ártana. Mégiscsak a férjed életének a része. Az a gyerek nem tehet semmiről, ezt is figyelembe kellene venni. Én speciel ki sem bírnám, hogy ne ismerjem, de hát nem vagyunk egyformák.
6/34 anonim válasza:
Nem szereted a gyerekeket? Vagy félsz mi szólna hozzád?
Szerintem igazán nem baj, ha megismeritek egymást. Találkoztok bemutatkoztok, és ennyi. De ha nem szeretnéd, akkor nem kell, mert úgy csak rossz sülhet ki belőle
7/34 anonim válasza:
A férjed nem haragszik ezért? A gyereket nem csak látogatnia kellene,hanem közös programokat is csinálni a gyerekkel! Ha szereted a férjed,akkor a gyerekét is szeretned kellene.
8/34 anonim válasza:
Miért félsz ennyire? A nővérem párjának a fia kb. 15 volt, mikor ők összejöttek. A fiú sokszor ott alszik náluk és szereti a nővéremet. Nagyon örült annak is, h összeházasodnak.
9/34 anonim válasza:
Érdekes házasság lenne ha életed végéig nem akarnád látni a saját gyerekét....az ő része, életének része, nem is értem hogy nem találkoztál vele eddig. Ez olyan mintha a férjemnek mondjuk sosem akarnám ismerni a hobbiját, vagy nem érdekelne mi a kedvenc kajája/bármije. 4 éven át.....szinte hihetetlen.
Elkerülni nem tudom hogy lehet, mindenesetre nem tartom sem okos, sem fair dolognak.
10/34 anonim válasza:
Ez elég fura részedről. Azt megértem, hogy soha nem fogod szeretni őt saját gyerekedként, de valószínűleg az a gyerek a férjed életének egyik legfontosabb része, és te kizárod ezt a részt az életedből. Én nem viselném el túl sokáig ezt a páromtól. Olyan, mintha gyűlölnéd, hogy van egy gyereke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!